Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:32 pm

PEP GUARDIOLA: Izvadio sam Haalanda da mu ne bude dosadno do kraja života

Piše A.T.

Manchester City je pobijedio RB Leipzig 7:0 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i na impresiovan način prošao dalje. Erling Haaland je zabio pet golova, no u 63. minuti ga je trener Pep Guardiola izvadio iz igre.

– Rekao sam mu da ću zabiti dupli hat-trick, ali što sam mogao napraviti? Morao sam napustiti teren –  izjavio je nakon utakmice sjajni Norvežanin za BT Sports.

– Da je sad oborio rekord, dok ima 22 godine, bilo bi mu dosadno do kraja života. Sad ima neki cilj za budućnost. Zato sam ga zamijenio. Nisam znao da Leo Messi drži rekord, saznao sam to nakon utakmice – rekao je Guardiola u razgovoru za TV2.

Ostalo je nejasno da li je Katalonac bio sarkastičan ili ne, budući da se ranije često od novinarskih pitanja branio sarkazmom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)