Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
5:58 pm

UZROK JE NEPOZNAT Preminuo je 35-godišnji model i influencer

Piše N.M.

Model i influencer Jeff Thomas preminuo je u 36. godini. Njegovo tijelo pronađeno je ispred kompleksa apartmana u Miamiju, a uzrok smrti još nije potvrđen. Thomasa je na društvenim mrežama pratilo više od 120.000 ljudi, a radio je za agenciju AMCK models iz Londona. Zbog fizičkog izgleda bio je savršeni kandidat za reklamiranje donjeg rublja, a na Instagramu je često objavljivao slike svojeg tijela, te je motivirao pratitelje da se pokrenu i počnu brinuti za svoje zdravlje. 

U posljednjem videu kojeg je objavio na društvenim mrežama, koji je objavio samo nekoliko tjedana prije smrti vidi se kako vježba u lokalnoj teretani. Nekoliko dana prije što je njegovo tijelo pronađeno, s druge strane, objavio je sliku nove tetovaže na kojoj piše riječ otpornost, prenosi Večernjak

Isti taj dan posjetio je svoju baku koja se vratila s krstarenja iz Kalifornije na Floridu sa svojom prijateljicom. Kako je napisao na društvenim mrežama, prijateljičin suprug s kojim je planirala putovanje obolio je od COVIDA-19 i preminuo. 

Jeff je u međuvremenu pohađao i nastavu jer je želio postati tehničar u hitnoj službi. Njegova posljednja objava koju je podijelio bila je iz spa centra gdje se opuštao u bazenu.

View this post on Instagram

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je preminuo od Jeffa su se počeli opraštati prijatelji, kolege i pratitelji koji su pisali kako je uvijek širio pozitivnu energiju. 

– Moj dragi Jeffe. Baš smo krenuli kovati planove, šalili se i sanjali da ćemo zajedno ići u Europu. Teško je ovo procesuirati, da se tako nešto neće dogoditi – napisao je jedan njegov prijatelj. 

– Ostala je takva praznina. Znam da to znaš. Znam da znaš da si bio voljen i da smo željeli sve najbolje za tebe, isto kao što si i ti za druge – dodao je drugi prijatelj.

View this post on Instagram

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

Treći prijatelj je napisao kako je Thomas bio poseban i magičan, te da je njegovo veselje dotaknulo sve diljem svijeta. 

– Zauvijek ćeš mi ostati u srcu, volim te – napisao je. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)