Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:48 am

CARLO ANCELOTTI: Klopp i ja smo se složili, nema šanse da je bio penal za City

Piše A.T.

Real je i u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka slavio protiv Liverpoola 1:0 i s ukupnih 6:2 prošao dalje. Carlo Ancelotti je nakon utakmice neočekivano prokomentirao pobjedu Manchester Cityja nad RB Leipzigom.

– Razgovarao sam s Jurgenom Kloppom o onome što nas je jučer zaprepastilo, a to je odluka sudaca da dosude penal za City. U svemu dijelimo mišljenje što se toga tiče. Složili smo se da to nije igranje rukom braniča i kako, naravno, nema šanse da je to penal. Dosuditi tako nešto je čista ludost. Poručujemo onima koji odlučuju da paze s odlukama kao što je ova jer to onda više nije nogomet ako će se suditi takvi penali u Ligi prvaka. Mislim da baš nitko od igrača Cityja, čak ni Pep Guardiola, nije očekivao da se tu sudi penal za njih – izjavio je Ancelotti.

Rodri je nakon ubačaja iz kornera glavom pogodio u ruku Benjamina Henrichsa iz velike blizine. Branič RB Leipziga je bio okrenut leđima lopti, no to nije spriječilo Španjolca u VAR sobi Hernandeza Hernandeza da pozove glavnog suca Slavka Vinčića na pregled situacije. Slovenac je nakon ponovljenog pregleda dosudio jedanaesterac kojeg je Erling Haaland realizirao, a kasnije su ‘građani’ uništili RB Leipzig i dali im još šest golova.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)