Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:05 pm

U MAJČINOM ZAGRLJAJU Dina Levačić osvrnula se na svoj povijesni uspjeh

Piše M.K.

Dina Levačić koja je u utorak preplivala Cookov prolaz i time ispunila cilj o preplivavanju ‘Velikih sedam’ osvrnula se na svoj uspjeh.

’23 godine plivanja, 23 km Cookovog prolaza i 23. osoba koja je isplivala Ocean 7. To sam JA.

Nakon 6 godina i nepunih 200 preplivanih kilometara moja Ocean 7 avantura privela se kraju.

Kada sam 2015. počela razmišljati o La Manche, nisam ni mogla sanjati da ću biti tu gdje jesam. Avanture koje sam doživila i ljudi koje sam upoznala ostavili su na meni neizbrisiv trag. Na ovom putu nadišla sam prepreke i izazove koji su se u nekom trenutku činili nepokorivi. Pomaknula sam svoje granice nebrojeno puta i ponekad iznenadila i samu sebe.

Ocean 7 je plivački izazov samo na papiru, ali on je puno više od toga. To je avantura koja mijenja životnu perspektivu, stvara nova neraskidiva prijateljstva i daje neopisivu životnu snagu. 

Jedna meni draga osoba kaže: ‘Dina, ti si luda i to je to, ali to je skroz u redu’.

Pa vjerojatno i nije daleko od istine, jer ta ludost mi je omogućila da postanem 23. osoba u svijetu koja je isplivala Ocean 7, te će uz moje ime sa ponosom vijoriti hrvatska zastava’, napisala je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)