Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:52 pm

Jurićev Torino stradao od Napolija

Piše A.T.

Torino je u 27. kolu Serie A uvjerljivo poražen na svom terenu od vodećeg Napolija 0:4.

Gosti su poveli u devetoj minuti, kada je Victor Osimhen nakon ubačaja iz kuta pogodio glavom. Torino je imao dobru priliku za izjednačenje u 23. minuti, no Antonio Sanabria je pogodio stativu. Kazna za domaćina je stigla u 34. minuti, kada je Karol Linetty pokupio u šesnaestercu igraća gostiju, a Khvicha Kvaratskhelia je pogodio iz penala po sredini gola za povećanje prednosti gostiju. Osimhen je u 51. minuti, ponovno glavom, zabio za 3:0 Napolija, a Tanguy Ndombele je u 68. minuti poslao loptu kroz noge domaćem vrataru Vanji Milinkoviću – Saviću za konačni rezultat. Nikola Vlašić je igrao do 85. minute za momčad Ivana Jurića.

Napoli je ovom pobjedom dodatno učvrstio prvo mjesto, sada ima 21 bod više od drugoplasiranog Intera, koji ima utakmicu manje. Torino je pao na 11. mjesto, ali im sedmoplasirani Juventus bježi samo bod.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)