Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:39 am

XAVI: Volim VAR, zbog njega je sve poštenije

Piše A.T.

Barcelona je u El Classicu preokretom svladala Real 2:1 i praktički osigurala naslov prvaka. ‘Blaugrana’ sada bježi Realu velikih 12 bodova. Presretan je nakon utakmice bio trener Barcelone Xavi.

– Ključno je bilo da ne gubimo lopte i tako dozvolimo Realu da nas kontrira. Real je ubojit u takvoj igri. Patili smo u drugom dijelu, mislim da smo bili bolji. Vrijeme je da se oda počast ovim igračima, koji su bili dosta kritizirani u zadnje vrijeme. Sergi Roberto, ne znam što da više kažem o njemu. U svakoj drugoj momčadi on bi bio cijenjen. Ovdje ga se kritizira. On je primjer svima i sjajno je biti njegov trener – izjavio je trener Barcelone, koji je potom prokomentirao završnicu prvenstva.

– Za mene nije gotovo prvenstvo jer imamo 12 bodova prednosti. Imamo odličnu sezonu u ligi, ali još nije gotovo – izjavio je Xavi, kojeg su potom novinari upitali za komentar izjave trenera Reala Carla Ancelottija, koji je izrazio sumnju u zaleđe Marca Asensia.

– Zaleđe je bilo i Ancelotti me iznenadio sa svojim izjavama. Više ne trebamo raspravljati. Rezultat je zaslužen i zato volim VAR. Bez njega je sve puno teže, a s njim je rezultat pošteniji – zaključio je Xavi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)