Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:56 pm

Sutra počinje besplatan tečaj fotografije u Fotoklubu Split, još ima mjesta

Piše A. A.

Fotoklub Split organizira osnovni tečaj digitalne fotografije namijenjen djeci i mladima (za više razrede osnovne škole i srednjoškolce). 

Tečaj će se odvijati u dva dijela – u prvom dijelu polaznici će savladati tehnička znanja o dijelovima fotoaparata i fotografske opreme, dok je drugi dio predviđen za kreativnu stranu fotografije pa će polaznici učiti o kadru, kompoziciji i samostalno rješavati fotografske zadatke. Vodit će ga fotografkinja Anđela Vidić

Polaznici moraju imati fotoaparat s mogućnošću manualnog namještanja postavki. Od njih se, naime, očekuje samostalno izvođenje zadanih vježbi koje će se naknadno pregledavati i analizirati.

Prijave su obvezne na e-mail adresu info@fotoklubsplit.hr ili osobnim dolaskom u prostorije Fotokluba Split. Broj je polaznika ograničen, no ostalo je još mjesta.

Prvo predavanje održat će se u utorak, 10. listopada, u 20 sati u prostorijama Fotokluba Split, Marmontova 5.

Raspored:

– 10. listopada (uto), 20 – 21 h – predavanje

– 14. listopada (sub), 10 – 12 h – vježbe

– 17. listopada (uto), 20 – 21 h – predavanje

– 21. listopada (sub), 10 – 12 h – vježbe

– 24. listopada (uto), 20 – 21 h – predavanje

– 28. listopada (sub), 10 – 12 h – vježbe

– 31. listopada (uto), 20 – 21 h – predavanje

– 4. studenog (sub), 10 – 12 h – vježbe

– 7. studenog (uto), 20 – 21 h – predavanje

– 11. studenog (sub), 10 – 12 h – vježbe.

Anđela Vidić rođena je 1992. u Sinju. Diplomirala je na Akademiji Dramske Umjetnosti, smjer Snimanje i fotografija te je upisala diplomski studij Primijenjene umjetnosti na Sveučilištu AKV St. Joost u Nizozemskoj. Podučava fotografiju i razvija svoje samostalne umjetničke projekte.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)