Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:38 pm

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Ja sam prošlost, sadašnjost i budućnost

Piše A.T.

Zlatan Ibrahimović se nakon 14-mjesečne stanke vratio na nogometne terene, a prošli tjedan je zabio i gol u porazu Milana na gostovanju kod Udinesea. Izbornik Švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson je uvrstio Ibrahimovića na popis igrača za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, no također je najavio kako Ibrahimović neće startati. Bez obzira na to, iskusni 41-godišnjak je bio glavna zvijezda okupljanja reprezentacije, te je tom prilikom na pitanje o šansama za nastup na Euru 2023. godine dao izjavu kako je on prošlost, sadašnjost i budućnost Švedske reprezentacije.

– Ako se osjećam dobro i ako me izbornik odabere, pomoći ću njemu, momčadi i zemlji da daju sve od sebe. Stoga mislim da u mojim godinama ne možete razmišljati o budućnosti, mislite o sadašnjosti, čak i ako sam ja prošlost, sadašnjost i budućnost reprezentacije – izjavio je Ibrahimović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)