Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:11 am

EDERSON: Carlo Ancelotti vrlo vjerojatno postaje izbornik Brazila

Piše A.T.

Uoči prijateljske utakmice između Brazila i Maroka, vratar Brazila i Manchester Cityja Ederson je na press konferenciji otkrio kako će Carlo Ancelotti najvjerojatnije postati izbornik Brazila.

– Pričao sam s Casemirom, Viniciusom i Militaom. Vrlo je velika vjerojatnost da će Carlo Ancelotti postati novi izbornik Brazila – izjavio je Ederson, te tako podigao špekulacija u Brazilu, ali i u Španjolskoj.

Nakon eliminacije sa Svjetskog prvenstva od Hrvatske u četvrtfinalu, brazilski izbornik Tite je dobio otkaz, a naslijedio ga je Ramon Menezes, izbornik mlade reprezentacije. Tisak u Brazilu se odmah nakon SP-a raspisao kako je Menezes samo privremeno rješenje i kako u savezu žele veliko trenersko ime na klupi, a prva želja im je upravo Ancelotti.

 – Otići ću iz Reala samo ako me potjeraju – izjavio je prije svega nekoliko mjeseci talijanski stručnjak na pitanje o eventualnom preuzimanju Brazila, no situacija se u odnosu na tada ipak promijenila. Real je u četvrtfinalu Lige prvaka, ali prvenstvo je izgubljeno, budući da zaostaju za Barcelonom 12 bodova, a i prvu utakmicu polufinala španjolskog kupa su izgubili na svom terenu upravo od ‘Blaugrane’. Tako je sasvim izgledno da Real završi sezonu bez trofeja, a poznato je da se ‘kraljevski klub’ ne zadovoljava drugim mjestima. Samim time je i sporazumni raskid ugovora s Ancelottijem na kraju sezone više nego izgledan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)