Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:09 am

Brighton objavio koliko im je Chelsea platio za Pottera

Piše A.T.

Brighton je objavio financijsko izvješće za proteklu sezonu, a iz njega proizlazi kako su za trenera Grahama Pottera dobili 21,5. milijuna funti odštete od strane Chelsea, prenose engleski mediji. Bayern je RB Leipzigu platio 22 milijuna funti odštete za Juliana Naglesmanna, te je to najskuplji trenerski transfer u povijesti nogometa. Potterov transfer je na drugom mjestu, te je uvjerljivo najskuplji u trenerski transfer u povijesti engleske Premierlige

Iako su u prošla dva prijelazna roka potrošili više od 600 milijuna funti na igrače, a i preko 20 milijuna funti na trenera, Chelsea se još uvijek muči, te je trenutno na 10. mjestu u domaćem prvenstvu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)