Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:30 pm

Djevojka koja tvrdi da je nestala Maddie u velikom je stresu: Uskoro će znati ima li tešku bolest

Piše N.M.

Poljakinja Julia Faustyna koja vjeruje da je upravo ona Madeleine McCann, djevojčica nestala 2007. u Portugalu, do kraja tjedna doznat će ima li neki ozbiljan zdravstveni problem, tvrdi njezina glasnogovornica.

Julia Faustyna očekuje rezultate DNK testiranja za tri uzorka i genetski test koji će otkriti njezino obiteljsko porijeklo nakon što je iz Poljske pobjegla u SAD sa svojom privatnom istražiteljicom Fiom Johansson, piše Daily Star, prenosi Jutarnji.

Julia Faustyna, poznata i kao Julia Wendell, na Instagramu i TikToku već neko vrijeme tvrdi da je ona Madeleine, a kao dokaz navodi pjegicu na nozi i mrlju u oku na istim mjestima kao i kod nestale djevojčice. Skupila je 194 tisuća pratitelja, ali nije prva osoba koja je na društvenim mrežama tvrdila da je zapravo nestala djevojčica.

Istražiteljica Johansson je nedavno otkrila da 21-godišnja Poljakinja s nestrpljenjem čeka rezultate zdravstvenih pretraga iz straha da bi mogla imati leukemije ‘zbog bolova u kostima‘ i ‘abnormalnih‘ rezultata krvnih pretraga.

Johansson je objavila live video na Instagramu u kojemu je otkrila da je čekanje rezultata vrlo stresno za Faustynu.

– Molimo se da do kraja tjedna liječnici kažu da je sve u redu, i da su loši nalazi krvi zapravo nešto drugo, rekao je.

Johansson se nije izjasnila kada bi trebali biti gotovi rezultati DNK testiranja.

– Kada stignu rezultati DNK testa, koje s nestrpljenjem iščekujemo i svaki dan provjeravamo je li gotovo, usporedit ćemo ih s DNK testom Madeleine McCann – rekla je.

– Također, rezultati bi mogli odgovarati nekom drugom djetetu koje je možda nestalo u to vrijeme – rekla je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)