Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:19 am

ADVENT U SPLITU Raspisan drugi krug javnog poziva za zakup kućica na Rivi

Piše A. A.

Gradska tvrtka Žnjan u suradnji s Gradom Splitom i Turističkom zajednicom grada Splita raspisala je drugi krug javnog poziva za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na manifestaciji „’Advent u Splitu 2023./2024. godine’, odnosno za zakup kućica na Rivi te za trogodišnji zakup komercijalno-zabavnih zona – od 2023. do 2025. 

Ponuditelji su dužni dostaviti svoju ponudu i potrebnu dokumentaciju najkasnije do 8. studenog  2023. godine, neposredno u prostorije tvrke Žnjan na adresi Kralja Zvonimira 14 (11. kat). Mogu to učiniti od ponedjeljka do petka od 9 do 12 sati. 

Javno otvaranje zaprimljenih ponuda održat će se u prostorijama tvrtke 8. studenog, i to u 12 sati za zakup kućica na Rivi i u 12.30 za trogodišnji zakup komercijalno-zabavnih zona na manifestaciji ‘Advent u Splitu’-

Tekst Poziva u cijelosti je objavljen na internetskim stranicama tvrtke Žnjan te Turističke zajednice grada Splita.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)