Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:20 pm

Eksplodirala joj je jedna dojka pa je odlučila odustati od silikona

Piše N.M.

Kanadska manekenka Mary Magdalene ponosno je prokazivala grudi veličine 38 J, no jedan joj je silikon eksplodirao, nakon čega je bila prisiljena još jednom operirati grudi. 

– Ovo su moje nove grudi, velika su promjena, ali mi se jako sviđaju – napisala je Mary uz fotografiju nakon operacije, na kojoj se vidi da je drastično smanjila veličinu.

Mary je svojim pratiteljima otkrila da je operaciju nakon prsnuća platila 30.000, no nije otkrila radi li se o američkim ili kanadskim dolarima. 

Osim grudi, Mary je napravila i brazilski lift stražnjice, a filere ima i u obrazima te u usnama. Mary je prsnuće silikona čini se potaknulo na prirodniji look, pa je otkrila da će uskoro dati razgraditi filere u obrazima i usnama.

Unatoč tome, influencerica često objavljuje fotografije sa starim implantantima.

– To što objavljujem fotke sa svojim XXL grudima ne znači da mi se ne sviđaju nove, niti da mi nedostaju stare – rekla je. 

Pratitelje je njezin novi izgled oduševio, no neki su ju zabrinuto pitali hoće li zadržati stražnjicu, što Mary još nije otkrila, prenose 24 sata.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Magdalene (@xomarymfans)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)