Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
7:10 pm

Puljak ugostio novog veleposlanika: ‘Ove godine očekuje se posjet iznimno velikog broja australskih turista’

Piše A. A.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak izvijestio je kako je danas dobrodošlicu u Split zaželio novom veleposlaniku Australije NJ. E. Richardu Rogersu

‘Naša komunikacija s Australijom relativno je česta. To se posebno odnosi na Zapadnu Australiju, odnosno grad Perth i njegovo predgrađe Cockburn koji je grad prijatelj Splitu’, istaknuo je Puljak. 

Naveo je i kako mu je veleposlanik najavio da se ove godine očekuje posjet iznimno velikog broja australskih turista Hrvatskoj i Splitu – njih više od 240 tisuća, koliko ih je po relevantnim pokazateljima ljetovalo prijašnjih godina. 

‘S obzirom na to da su pregovori o Ugovoru o slobodnoj trgovini s Europskom unijom pri kraju, u skoroj budućnosti očekuje se i povećana trgovačka suradnja Australije i Hrvatske’, napomenuo je gradonačelnik. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)