Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:28 pm

Milan se rješava Ante Rebića

Piše A.T.

Milan se na ljeto rješava Ante Rebića i još trojice igrača, navodi Gazzetta Dello Sport. Uz Rebića, trener Milana Stefano Pioli ne računa na Juniora Messiasa, Astera Vranckxa i Yacinea Adlija.Svi oni imaju još samo dva mjeseca da uvjere Piolija da su upravo oni vrijedni dresa ‘rossonera’.

– Rebićevu godinu za zaborav obilježile su ozljede, a ne golovi. Ante nikad nije bio supernapadač. Na vrhuncu karijere zabio je 12 pogodaka u prvoj sezoni u Milanu, kao i 2012./2013. u Splitu, ali nikad nije zabijao malo kao u zadnje dvije sezone, a to su bila po tri gola. Ima užasnu prosječnu ocjenu od 5.71, a 16 puta je ulazio kao zamjena, dvostruko više no što je igrao u prvih 11. Prvo ga je mučila hernija diskova, zatim ozljeda aduktora, a odlična forma njegove zamjene Rafaela Leaa je učinila svoje. Rebić sada čak ni u proljetnom dijelu ne igra bolje, što je povijesno gledano bio slučaj. Zbog svega toga, pa i godišnje plaće od 3.5 milijuna eura, klub razmišlja o prodaji – navodi Gazzetta.

Rebić je od 2019. godine do danas odigrao 116 utakmica za Milan,  postigao je 29 i asistirao za 17 pogodaka. Ugovor mu vrijedi do 2025. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura,a budući da su ga od  Eintracht Frankfurta kupili za 6,7 milijuna eura, prodaja po sadašnjoj tržišnoj cijeni ne bi bila loš posao za Milan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)