Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:52 am

LUIS DE LA FUENTE: Ne odustajem ni centimetra od svoje ideje

Piše A.T.

Španjolska je u drugom kolu skupine A kvalifikacija za Europsko prvenstvo u nogometu poražena na gostovanju u Škotskoj 2:0. Španjolski izbornik Luis de la Fuente je u tom susretu koristio devet drugih igrača u odnosu na utakmicu prvog kola, u kojem su svladali Norvešku 3:0. Naravno da se zbog toga našao na udaru medija.

– Ovo je bolan poraz. Morate razumjeti da se na vrhunskom nivou svaka pogreška kažnjava. Nesretno smo primili golove, ali moramo ići dalje. Rekao sam igračima, moramo pobijediti u preostalih šest utakmica. Postoje stvari koje treba ispraviti, ali ne mislim da smo izgubili zbog promjena. Imamo vrlo izjednačene igrače. Bez obzira na poraz, ne mičem se ni centimetra od svoje ideje – izjavio je izbornik ‘furije’ Luis de la Fuente.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)