Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:55 pm

KAOS U LIDLU Potukli se zbog jeftinih ćevapa

Piše M.K.

Ljubitelji ćevapa napravili su kaos u više Lidlovih trgovina po Srbiji, boreći se da dođu do pakiranja po niskoj cijeni, piše N1.

Društvenim mrežama šire se snimke na kojima se vidi hrpa ljudi oko frižidera sa ćevapima, čija cijena je samo danas bila snižena.

U Kragujevcu su jedni preko drugih grabili i izvlačili kutije s ćevapima, dok je u Šapcu bilo još gore. Tamo su jedni druge gurali i držali za ruke da se ne bi približili frižideru. U jednom trenu se čuje i ‘nabodi ga’.

Autor snimke koji se pojavila na Instagramu kaže da se oko frižidera postavljaju čuvari kada se iznesu ćevapi, kako bi se spriječile nemile scene.

Lidl je svojim kupcima ponudio jednodnevnu akciju, spustivši cijenu ćevapa za 50 posto. Međutim, kupovina je bila ograničena na samo tri pakiranja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)