Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:57 am

Brian Walshe optužen za ubojstvo Beograđanke Ane

Piše P. I.

Brian Walshe optužen je za ubojstvo svoje supruge, Beograđanke Ane Walshe, agentice za nekretnine i majke troje djece koja je nestala ranije ove godine, rekao je okružni tužitelj.

Walshe je već bio optužen za ubojstvo u siječnju nakon što su vlasti pronašle dokaze da je ubio i raskomadao suprugu i riješio se njezinih ostataka na jeziv način, a tada se izjasnio nevinim, javlja CNN.

Optužnica velike porote okruga Norfolk pomiče slučaj s okružnog suda i uslijedit će nova optužba, rekao je okružni tužitelj.

Porota je Walshea optužila za ubojstvo, ometanje istrage i nepropisni prijenos ljudskog tijela, rekao je tužitelj, prenosi N1.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)