Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:15 pm

SUPERLIGA: OK ‘Ribola’ odnijela pobjedu u odličnoj utakmici

Piše M.K.

Prvi dio Superlige OK ‘Ribola Kaštela’ očekivano je završio pobjedom! Na otvaranju 22. kola su u Zagrebu s 3:1 pobijedili ekipu OK „Medicinar Trnje“. Nakon što su izgubili prvi set s 25:17, dobili su tri zaredom 26:24, 25:20 i 25:20 u odličnoj utakmici bez rezultatske važnosti. 

Kaštelani su ušli malo opušteniji u susret, no motivirani domaćini su nametnuli dobar tempo, što je rezultiralo uzbudljivom igrom.

‘Evo, završili smo sezonu, nije bila utakmica kakvu sam očekivao. Na neki način možemo reći da smo je odradili. Mislim da je na to utjecao malo jači rad ovaj tjedan, problemi s ozljedama, a i fokus je na Playoff-u. Ali, sve to nije razlog za opuštanje, trebamo igrati puno bolje i vjerujem da ćemo u Playoffu to i ostvariti’, rekao je trener Ivan Rančić.

Prvi dio Superlige OK „Ribola Kaštela“ zaključuje kao trećeplasiran s 56 bodova (čak 19 pobjeda i samo tri poraza). Slijedi Play-off , a doigravanje za prvaka države još su izborile OK Mursa Osijek, HAOK Mladost Zagreb i OKM Centrometal.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)