Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:01 pm

JOSIP BREKALO: Teško mi je bilo pratiti Svjetsko prvenstvo

Piše D. F.

Josip Brekalo vratio se u hrvatsku reprezentaciju. Ofenzivac Fiorentine za Hrvatsku je do sada odigrao 33 utakmice, a posljednji nastup ubilježio je u lipnju 2022. godine u susretu Lige nacija protiv Francuske.

–  Osjećam se odlično, u formi sam i spreman za Tursku. Moram priznati, kako nisam bio neko vrijeme s reprezentacijom, ekipa je sve mlađa i mlađa. To je ekipa koju poznajem od mladih nogu. Sve je više poznatih lica. Atmosfera je odlična kao i uvijek – rekao je Brekalo, a zatim dodao:

– Reprezentacija mi je baš nedostajala. Teško mi je bilo pratiti Svjetsko prvenstvo jer nisam bio tu, ali sad sam sretan i nadam se da ću ostati. Od svojih nastupa najviše pamtim debi. Igrao sam na Maksimiru koji mi je u lijepom sjećanju, a pobijedili smo silu kao što je Španjolska. Od ostalih, tu je pobjeda protiv Francuske u Parizu – zaključio je Brekalo. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)