Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
12:20 pm

UŽAS PRED BIRALIŠTEM U CRNOJ GORI Jedna osoba izbodena nožem

Piše N.M.

Crnogorska policija je uhitila 84-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je nožem napao 64-godišnjaka ispred biračkog mjesta u ulici Novaka Miloševa u Podgorici. Iz policije su naveli kako događaj nije povezan s izbornim procesom, već je riječ o ranijem sukobu između članova obitelji.

‘Policija je lišila slobode S.B. (84) koji je nakon verbalnog sukoba, upotrebom noža nanio ozljedu svom pastorku D.I. (64), a koji je član biračkog odbora. S mjesta događaja je izuzet nož’, navodi se u priopćenju Uprave policije. Dodali su kako je ozlijeđeni muškarac prevezen u bolnicu, prenose Vijesti.me

‘U toku su dalje policijsko-tužiteljske mjere i radnje’, zaključuje se u priopćenju. Inače, danas se u Crnoj Gori održava drugi krug predsjedničkih izbora na kojima građani biraju šefa države između Mila Đukanovića i Jakova Milatovića. Biračka mjesta bit će otvorena od 7 do 20 sati, dok su prvi (preliminarni) rezultati najavljeni za 21 sat.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)