Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:22 pm

VIDEO Novi vikend, novi problemi za stanare Geta

Piše N.M.

Na Facebook stranici GetDirekt objavjena je nova snimka ‘ozloglašenog’ dvora u kojem se turisti ‘olakšavaju’ nakon posjeta obližnjem noćnom klubu.

‘Novi vikend, novi problemi za stanare u blizini noćnog kluba u staroj gradskoj jezgri. Uriniranje, povraćanje pa čak i obavljanje velike nužde pred ulazom u zgradu je tek počelo… Želimo li ovakav turizam u našem gradu? Jesmo li se za ovo ‘borili’, da stranjska dječurlija urinira po našoj stoljetnoj baštini? Amsterdam, Palma de Mallorca i Barcelona su rekli STOP mladim Britancima koji im dolaze na ‘pijane vikende’, a dokle ćemo mi trpit ovo?!’, stoji u objavi uz snimku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)