Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:25 pm

TUŽNI DANI ZA DOMAĆEG INFLUENCERA ‘Zbogom nono, čuvaj mi i mamu’

Piše M.K.

Influencer Marco Cuccurin (22) na svojim društvenim mrežama objavio je tužnu vijest. Naime, njegov djed preminuo je prije tjedan dana.

‘Život daje i život uzima. Prije tjedan dana nas je napustio moj nono. Nono nije bio fan svega što radim, ali je bio fan života. Nije tratio niti jedan dan i zato mogu reći da mi je sigurno inspiracija. Guštao je i živio samo kako je on htio. Do zadnjeg dana je išao na more i ronio s čak 81 godinom, bio je stari ribar, brao je grožđe, šetao šumama, a mene je iz milja zvao ‘mići’ što je u prijevodu ‘maleni’, a moju mamu je zvao ‘mićina’. Kad sam mu u bolnici dan prije rekao ‘Koliko snage još imaš? stisni mi ruku da vidim’ – stisnuo ju je snažno i naslutio sam da je kraj, ali i tad je smogao snage za taj stisak. 

Sada ostaju uspomene, nonine priče kako je bio veliki zavodnik i toplo se nadam da negdje gore bude shvatio koliko ga volim. Nadam se da će gore svirati gitaru i piti svoju najdražu bevandu. Zbogom nono, čuvaj mi i mamu’, napisao je pored fotografija. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)