Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:40 pm

TUŽNA VIJEST Preminuo bivši nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine

Piše M.K.

Mario Božić, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, preminuo je nakon duge i teške bolesti. Imao je samo 39 godina, a već se duže vrijeme borio s tumorom na mozgu. Bio je na dvije operacije, ali nažalost bolest je bila jača.

Upisao je dva reprezentativna nastupa za susjednu reprezentaciju, debitirao je 2007. godine, a drugi nastup bio mu je pod izborničkom palicom Miroslava Ćire Blaževića. Bilo je to 2008. u prijateljskom susretu BiH i Bugarske.

Božić je rođen u Tuzli, ali u ranoj mladosti preselio je u Srbiju, gdje je nosio dres nekolicine prvoligaša. Nastupao je za Loznicu, Borac iz Čačka i Voždovac, a u mađarskom nogometu proveo je pet godina nastupajući za Fehervar i Ujpest.

Nakon toga je nosio dres slovačkog Slovana iz Bratislave s kojim je osvojio četiri trofeja. Još je nastupao za izraelski Ashdod, kinesku Shenhuu i druge klubove, piše Gol.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)