Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
4:38 pm

KULTNA GALIJA PONOVNO OTVARA: Dođite nam dragi prijatelji, pizza je na naš račun!

Piše N.M.

Kultna splitska pizzerija Galija u četvrtak 6. travnja ponovno otvara svoja vrata! Nakon 20-ak dana ‘prisilne zatvorenosti’, jedno od najdugovječnijih i najomiljenijih gastro mjesta svih Splićana kreće s radom i to će obilježiti sa stilom! 

‘Pozivamo sve naše prijatelje, stare goste, sve koji su ikad pojeli pizzu u Galije, a posebno one koij su nas zvali i dolazili posljednjih dana te pružali podršku da nas posjete od 10 do 23 sata. Mi smo presretni što opet radimo i zato ćemo prvi radni dan sve naše goste počastiti besplatnom pizzom’, rekli su uz Galije. 

Protekli period bio je težak za sve zaposlenike, a njih je 20 stalnih dok brojka tijekom sezone ide i do 30. Prvi je to put u 43 godine otkako postoji da je Galija zatvorila svoja vrata. To je obiteljska pizzerija, jedno od rijetkih mjesta u centru koje radi cijelu godinu. 

‘Nismo zatvorili ni dana, čak ni za vrijeme Covida, a sad smo se našli u situaciji da ni ne znamo kako je moguće da smo morali zatvoriti. Neka se sve nejasnoće ako postoje riješe preko nadležnih institucija. Nama je bitno samo da radimo. Mi ne znamo bez Galije, ovo je posao koji nas veseli i koji radimo jer nam naši gosti vjeruju već više od četiri desetljeća. Besplatna pizza je gesta kojom želimo zahvaliti svima koji su bili uz nas cijelo to vrijeme, a posebno zadnjih tjedana. Dobro došli natrag u Galiju!’, zaključili su iz Galije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)