Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:40 pm

VODICE Uskrsni doručak na Trgu dr. Franje Tuđmana

Piše N.M.

Tradicionalni 33. Uskrsni doručak i ove će se godina na Uskrsni ponedjeljak, 10. travnja s početkom u 9.45 sati održati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Vodicama.

U kulturnom programu sudjeluju: Vodiške mažoretkinje, KU Vodičke Perlice, KUD Koledišće, Klapa Bunari i djeca DV Tamaris.

Na velikom stolu uz tradicionalne delicije koje su se pripremale o Uskrsu ponuditi ćemo kroštule, fritule, karitule, bubice, jaja, a posebna atrakcije biti će najveća Vodička karitula pripremljena prema tradicionalnoj recepturi. 

Posjetitelji će moći razgledati, kušati i kupiti lokalne proizvode OPG-ova koji će svoje proizvode izložiti tokom programa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)