Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

PREDSJEDNIK PLOKITA O SMRADU KONTEJNERA: Ovakvo stanje je postalo nepodnošljivo

Piše N.M.

Predsjednik vijeća kotara Plokite, Luka Čelar je potvrdio kako već dulje prima pritužbe stanara vezano za nesnosan smrad polupodzemnih spremnika koji se širi cijelim kvartom, a kojeg i sam primjećuje svakodnevno. Zbog toga se obratio gradonačelniku i Čistoći.

‘Ovakvo stanje je postalo zbilja nepodnošljivo te narušava kvalitetu života svih nas stanovnika, a dovodi se u pitanje i samo zdravlje. 

Ne želim se miješati u vaš posao niti nepotrebno prozivati ali jeste li mislili pri postavljanju istih kako održavati čistoću (higijenu) jer ovo sada je sve samo to ne! Svi smo čuli na prezentaciji kako ste nam govorili da ovi spremnici ne smrde….

Naime, gospodo draga uz dužno poštovanje prema vama – užasno smrde!!!

Ovakvo stanje je nepodnošljivo i neprihvatljivo! 

Molim hitno postupanje u vezi ovog problema! Ovo nije ono što ste nam govorili i prezentirali! 

Mi stanovnici Plokita nismo zadovoljni!’, poručuje Čelar, obraćajući se odgovornima u gradskoj upravi i komunalnom poduzeću.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)