Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:21 am

OSUMNJIČENA ZA UBOJSTVO LAVICE KIKI: U stanu joj pronađene egzotične životinje

Piše N.M.

Tridesettrogodišnja Subotičanka osumnjičena je da je držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smješteno u Zoološki vrt na Paliću, gdje je uginulo, javja Alo.

Ona se sumnjiči da je počinila kaznena djela ubijanje i zlostavljanje životinja i uništenje, oštećenje, iznošenje iz inozemstva i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra. Policija u Subotici po nalogu osnovnog javnog tužitelja u tom gradu, podnijet će kaznene prijave protiv ove žene.

Pretragom stana koji je osumnjičena koristila, policija je pronašla i 18 afričkih albino velikih puževa, koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smješteni u Zoološki vrt na Paliću. Protiv osumnjičene podnijet će se kaznene, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)