Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:20 am

Dođite na rođendansku proslavu City Centera one

Ovog vikenda, 14. i 15. listopada, City Center one postaje središte zabave! Omiljeni shopping centar povodom svoga rođendana organizira proslavu na koju su pozvani baš svi. A kako to obično biva kada City slavi, čekaju vas brojna iznenađenja, fantastični pokloni i pregršt uzbudljivih aktivnosti.

Zakoračite u svijet koji neodoljivo podsjeća na rođendanski sajam i uživajte u baš svakom trenutku. Svoju avanturu započnite shoppingom uz odlične popuste i razveselite svoje najmilije ili pak razmazite sebe. A nakon toga, otkrijte čarobni svijet u kojemu imate tek jedan zadatak: da se dobro zabavite

Gumeni bomboni, lizalice, Cityriki, šećerna vata i kokice (one najfinije u gradu koje – jasno, stižu ravno iz Cineplexxa), čekaju vas na gotovo svakom kutku omiljenog shopping centra. I dok uživate u slatkišima i grickalicama, sa svojim mališanima gledajte kako vješti umjetnik najobičnijim balonima daje nevjerojatne obrise. 

POKLONI VAS ČEKAJU

Okušajte se u bacanju obruča i osvojite plišanog medvjedića ili zaigrajte flipper pa dokažite koliko ste vješti. A kada ste već tu, obvezno zavrtite kolo sreće – jer kada City slavi, svako je polje dobitno. Poklon bon City Centera one u vrijednosti od 20 eura, voucheri za kinoulaznice i kokice, City čarape, pjenušac, City shopping bag, Citylade te voucheri za kavu i kolače u omiljenom Procaffeu tek su dio nagrada koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

JOŠ VIŠE ZABAVE ZA MALIŠANE

U City Centeru one dobro znaju kako zabaviti one najmlađe. Tako će mali posjetitelji imati priliku okušati se u plesnim videoigrama i karaokama, kvizovima te različitim društvenim igrama. Tu su i uzbudljive radionice na kojima će naučiti bojati majice kojima će oduševiti svoje prijatelje, a IKEA je za najmlađe pripremila i neizostavni facepainting. 

Naposljetku, proslavu zajedno sa svojim mališanima ispratite nastupom slavne Domenice! U nedjelju u 18 sati, slavna glazbenica održat će akustični koncert kojim će se predstaviti u malo drugačijem svjetlu nego inače. No, jedno je sigurno – atmosfera će biti užarena! 

Ne propustite najbolju proslavu u gradu – vidimo se u City Centeru one!   

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)