Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:55 pm

UŽAS U NJEMAČKOJ: U stanu pronašli tijela dva ubijena dječaka

Piše M.K.

Dvoje djece pronađeno je jučer mrtvo u stanu u njemačkom gradu Hockenheimu. Kako javlja Bild, radi se o braći, dječacima u dobi od sedam i devet godina. Policija je zbog sumnje na ubojstvo privela 43-godišnju osobu koja je u rodu s dječacima, ali nisu otkrili o kome se radi. Navodno se radi o ženskoj osobi.

‘Zbog situacije u kojoj su pronađeni, snage koje su došle na mjesto događaja odmah su zaključile da se radi o ubojstvu’, rekao je glasnogovornik policije za Bild. 

Glasnogovornik policije nije htio otkriti u kakvom je odnosu uhićena osoba s dječacima. Prema njegovim riječima, nad tijelima braće trebala bi u utorak biti provedena obdukcija. Ured javnog tužitelja u Mannheimu i Odjel za teške zločine Ureda kriminalističke policije u Mannheimu započeli su daljnju istragu, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)