Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:41 pm

FOTOGALERIJA Split open privukao mlade tenisače iz cijelog svijeta

Piše R.Đ.

U Splitu se od 10.do 16. travnja održava ‘Split open’ teniski turnir Challenger 75 kategorije, a nagradni fond iznosi 73.000 eura.

Ovaj turnir već nekoliko godina privlači mlade tenisače iz cijeloga svijeta kao i domaće igrače kojima je ovo odskočna daska za veće i kvalitetnije susrete. Tako su danas na tri terena bili susreti između Christophera O’ Connella i Dane Sweeney, Duje Ajdukovića i Kalina Ivanovskog, Rodrigueza Taverna i Dina Prižmića, Radu Albota i Kaichi Uchide, Artura Cazuxa i Nattie Bellucci, Evana Furnessa i Nermana Fatića, Kacper Zuka i Matina Navonea te Jasona Taylora i Kai Wehnelta.   

Na turniru su još i domaći igrači Zvonimir Babić, Luka Mikrut, Frane Ninčević, Franko Škugor, Vito Tonejc, Duje Markovina, Josip Šimundža i Nino Serdarušić.

Finale je u nedjelju 16. travnja. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)