Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:29 am

PEP GUARDIOLA: Znam kakav mentalitet imaju u Bayernu, još ništa nije gotovo

Piše A.T.

Manchester City je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka svladao na svom Etihadu Bayern 3:0. Ipak, oprezan je uoči uzvrata bio trener ‘građana’ Pep Guardiola.

– Ovo je bila stvarno izvrsna utakmice između dvije vrhunske momčadi. Većim dijelom utakmice gledali smo neizvjestan nogomet i tijesnu utakmicu. Sjajno smo otvorili nevjerojatnim golom Rodrija, ali su nam onda počeli probleme stvarati Musiala i Gnabry. Prvih 15 minuta drugog poluvremena bili su bolji, imali su šanse. Ipak, nakon toga smo se prilagodili, uspostavili smo kontrolu i u završnici smo dominirali – izjavio je trener Cityja Guardiola, koji je bio veoma oprezan uoči uzvrata.

 – Ovo je nevjerojatan rezultat, ali jako dobro znam što znači otići igrati u Minhen. Znamo kakvu kvalitetu imaju i pokušat ćemo se spremiti za uzvrat. Bayern je stvarno jako dobar. Živio sam u tamo dvije godine, znam kakav mentalitet i kvalitetu imaju. Još uvijek nije ništa gotovo – zaključio je trener Manchester Cityja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)