Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:44 pm

Jadrolinijin ‘Marko Polo’ povezat će Split s Barijem

Piše N.M.

Od ove godine Jadrolinija će osim dugogodišnje komercijalne međunarodne linije Splita s Anconom, povezati Split i sa talijanskom lukom Bari. Linija Split – Bari održavati će se u periodu od 8. svibnja do 18. listopada, a red plovidbe mijenjati će se ovisno o razdobljima sezone te je za svaku liniju detaljno dostupan na stranicama Jadrolinije. Sve linije održavat će brod ‘Marko Polo‘ po objavljenom redu plovidbe. Kapacitet broda ‘Marko Polo‘ je 1.100 putnika i 270 osobnih vozila. Brod ‘Dubrovnik‘, koji je dosad prometovao na ovoj liniji, prodan je putem javnog natječaja.

Split je cijelu godinu povezan s Anconom brodovima Jadrolinije, a od 6. travnja. do 4. listopada talijanski brodar SNAV će također povezati Split s Anconom. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)