Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:00 pm

Novi masakr u SAD-u: Najmanje 15 ustrijeljenih na zabavi za Noć vještica u Chicagu

Najmanje 15 ljudi upucano je na velikoj zabavi povodom Noći vještica u Chicagu, donosi CNN. Ustrijeljeno je 6 žena i devet muškaraca u dobi između 26 i 53 godine. Dvoje su u kritičnom stanju, 26-godišnjakinja upucana u lijevi kuk i stražnjicu te 48-godišnjak koji je dobio tri metka u kukove i bedro.

Policija je stigla na mjesto događaja nešto poslije 1 sat ujutro i pronašla muškarca s pištoljem. Priveden je na kriminalističko istraživanje. 

U Chicagu je inače u pucnjavama tijekom vikenda ubijeno dvoje, a ranjeno još 10 ljudi. Žrtve su u dobi od 18 do 51 godine, prenosi CBS.

Ozljedama u bolnici podlegli su 51-godišnjakinja koja je ustrijeljena u stomak dok je izlazila iz vozila, kao i 36-godišnjak upucan s tri metka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)