Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:18 pm

EUROPSKA LIGA: Manchester United dao sam sebi dva autogola u završnici i prokockao veliku prednost

Piše A.T.

Odigrane su prve utakmice četvrtfinala Europske lige.

Manchester United i Sevilla su odigrali 2:2 na Old Traffordu. ‘Crveni vragovi’ su golovima Marcela Sabitzera u 14. i 21. minuti vodili 2:0,  no gosti iz Andaluzije su u samoj završnici uspjeli doći do izjednačenja zahvaljujući dva autogola. Prvo je Tyrell Malacia pogodio svoju mrežu u 84. minuti, a u drugoj minuti sudačke nadoknade je autogol zabio Harry Maguire. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Sevillu.

Juventus je na svom terenu minimalnim rezultatom svladao Sporting. Jedini pogodak na susretu je zabio Federico Gatti u 73. minuti.

Bayer Leverkusen i Royale Union su odigrali 1:1 . Victor Boniface je doveo goste iz Belgije u vodstvo u 51. minuti, a konačni rezultat je postavio Florian Wirtz u 82. minuti.

Feyenoord je na svom De Kuipu svladao Romu 1:0. Momčad Josea Mourinha je imala priliku povesti u 43. minuti, ali je Lorenzo Pellegrini promašio jedanaesterac. Jedini gol na susretu je postigao Mats Wieffer u 53. minuti.

Uzvratni susreti su na rasporedu idući tjedan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)