Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:59 pm

Prikupljen iznos za podršku mladoj talentiranoj plivačici Dini Levačić!

Piše N.M.

Početkom mjeseca Learning by Doing (Human Capital d.o.o.) pozvao je na uključivanje u akciju ‘Poduzetničko srce’ za podršku mladoj talentiranoj plivačici Dini Levačić.

Naime, Dina se sprema na novu avanturu – preplivavanje Bristolskog kanala (27 km) između Walesa i Engleske.

Ovaj podvig zajedno sa Sjevernim kanalom i La Mancheom čini Originalnu trostruku krunu daljinskog plivanja, koju je do sada ostvarilo samo 6 osoba iz cijeloga svijeta. Specifičnost samog preplivavanja je izrazito jaka struja koja se stvara zbog druge najveće razlike u plimi i oseci na svijetu zbog čega se na kraju ispliva gotovo dvostruka udaljenost od one pravocrtne.

Uručenje donacija u četvrtak, 20. travnja u Šibeniku

Prikupljena financijska sredstva bit će svečano predana Dini Levačić u sklopu regionalne HR Konferencije ‘Kako to drugi rade?’, 20. travnja u Hotelu Ivan u Šibeniku, neposredno prije Gibonijevog koncerta, s početkom u 20 sati.

Donacije će uručiti Jasna Rilović, koje stoji iza ove divne inicijative, uz podršku poduzetnika koji su sudjelovali u akciji te Gibonnija.

‘Želimo proširiti glas o ovom sjajnom primjeru solidarnosti, a uz vašu podršku možemo inspirirati i ostale na pokretanje ili uključenje u slične akcije koje pomažu malim ljudima ostvariti velike snove’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)