Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:23 am

Željela je uzeti nogometašu pola svega, a na kraju će ona njemu morati dati novac

Piše A.T.

Achraf Hakimi je prije nekoliko mjeseci optužen za silovanje 24-godišnje djevojke u njegovom stanu u Parizu, dok je njegova žena bila s djecom u Dubaiju. Čim je saznala za te optužbe, Hakimijeva žena, 36-godišnja španjolska glumica i model Hiba Abouk je zatražila rastavu. U braku su bili tri godine, i imaju zajedno dvoje male djece.

– Uvijek ću biti na strani žrtve – izjavila je između ostalog Hiba kada je medijima priopćila da je tražila rastavu braka od poznatog nogometaša.

Ipak, poznata španjolska glumica i model se gorko razočarala na sudu gdje je tražila podjelu imovine stečene u braku. Naime, iako zarađuje milijun eura mjesečno, Hakimi pravno gledano u svom posjedu nema ništa. Nogometaš je, naime, godinama svu svoju zaradu i imovinu prepisivao svojoj majci, tako da svojoj uskoro bivšoj supruzi ne mora isplatiti ništa nakon rastave. Ironično, na kraju će Hiba morati dati Hakimiju pola svoje zarade.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)