Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:25 pm

POLICIJA JE TRAŽI Crnogorka s krivotvorenim dokumentima s tuđeg računa digla 1.3 milijuna eura

Piše M.K.

Policija u Crnoj Gori traga za ženom koja je 12. travnja, koristeći krivotvorene dokumente klijentice Lovćen banke, s njezinog računa podigla 1.3 milijuna eura.

Crnogorske Vijesti pišu da su iz te bankarske institucije dan kasnije obavijestili policiju, kada je M.O. iz Budve rekla da ona nije došla u banku i tražila da joj se isplati novac koji je ondje čuvala.

Neslužbeno se doznaje da je tada i utvrđeno da su u banci dali novac osobi koja je falsificirala osobnu kartu Budvanke M.O.

Došla s ruksakom u banku i odnijela više od milijun eura tuđeg novca

Kako pišu Vijesti, prevarantica je 11. travnja najavila da će podići ušteđevinu u podružnici Lovćen banke u Herceg Novom. S obzirom na to da je bila riječ o velikom iznosu, iz banke su prevarantici javili kada da dođe.

Ona je dan kasnije s ruksakom ušetala u banku, uzela novac i otišla. Prevara je otkrivena kada su spisi poslani centrali banke u Podgorici. Oni su kontaktirali klijenticu koja im je rekla da više od godinu dana nije dolazila u Crnu Goru.

‘Po nalogu tužitelja poduzimaju se mjere i radnje na identificiranju NN osobe koja je počinila prevaru. Izuzete su snimke nadzornih kamera koje su jasno zabilježile počiniteljicu’, neslužbeno su doznale Vijesti iz policijskih izvora. Prema istom neslužbenom izvoru, u banci se provodi interna istraga.

Iz Lovćen banke su priopćili da je nepoznata osoba uz upotrebu krivotvorenih dokumenata počinila prevaru na štetu njihovog klijenta. Rekli su i da su upoznali nadležne s događajem te da će dati maksimalan doprinos utvrđivanju krivaca.

‘Poduzete su sve mjere da se oštećeni klijent u cijelosti zaštiti, uz napomenu da se radi o izoliranom slučaju koji je pokriven policom osiguranja i koji ne može utjecati na redovno funkcioniranje banke’, priopćeno je iz Lovćen banke.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)