Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:59 pm

NEZAPAMĆENO Pljunuo je na policajca i dobio 70 godina zatvora

Piše N.M.

Larry Pearson iz Teksasa osuđen je na 70 godina zatvora zbog pljuvanja na policajaca, prenosi New York Post.

Incident se odvio tijekom njegovog uhićenja prošlog svibnja u Lubbocku. Uhićen je zbog optužbi za obiteljsko nasilje nakon što je navodno nekoliko puta udario ženu u lice, ostavljajući je s višestrukim vidljivim ozljedama.

Pearson se naljutio kada policajci nisu uhitili žrtvu, te je počeo udarati nogama po vratima policijskog vozila.

Nakon što su dva policajca otvorila vrata i zahtijevala da prestane, Pearson je pljunuo na njih i nastavio to činiti čak i nakon što je stigao u pritvorski centar.

Tijekom završetka suđenja, tužiteljica Jessica Gorman zatražila je od porote da svojom kaznom pošalje poruku osumnjičeniku i društvu.

Pearson je ranije bio osuđivan za tešku pljačku i obiteljsko nasilje. Zbog toga, tijekom suđenja se suočio s minimalnom zatvorskom kaznom od 25 godina.

– Ako namjeravate živjeti život kriminala, činit ćete to među ostalim kriminalcima u zatvoru – rekla je Gorman na sudu.

Jim Shaw, njegov branitelj, rekao je porotnicima da je kazna izrečena za jednostavni prekršaj koji se izmaknuo kontroli.

– Nećete dobiti 70 godina za ovako nešto ako nikada prije niste bili u nevolji – odgovorila je Gorman, prenosi Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)