Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:20 pm

TUGA U SUSJEDSTVU Iznenada preminuo 15-godišnji nogometaš

Piše M.K.

Preminuo je Bruno Alilović, 15-godišnji igrač NK Romari iz Viteza u Bosni i Hercegovini.

‘Posljednje zbogom dragom Bruni. Otišao si jutros, bez oproštaja, bez riječi i objašnjenja. Shrvani smo. Grcamo u jecajima. Boli nas neizdrživo. Zašto? Oprosti nam, anđele, zakazali smo kao društvo. Nismo vidjeli da tvoj nestašni smijeh skriva nešto drugo.

Oprosti nam jer smo danas baš tebi trebali pjevati sretan rođendan, a nismo znali da će prst sudbine usmjeriti drugačije. Njemu gore si potrebniji nego ovom svijetu u kojem smo te izdali. Bruno, pozvan si da igraš za nebesku reprezentaciju.

Igraj gore za Njega najljepši nogomet, onaj koji znaš i baci katkad pogled na nas. Čuvaj nas sa nebeskih tribina. Volimo te’, stoji u objavi kluba.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)