Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:19 am

Popularna tematska druženja vraćaju se u Zonu!

Piše P. I.

Nakon poduže ljetne pauze, Šperun ponovno postaje popularno mjesto okupljanja ljubitelja anime umjetnosti, šaha i društvenih igara. Večer društvenih igara i Šahovsko popodne u Zoni će se održavati svake subote, a Anime zona dva puta mjesečno.

– Druženja zaljubljenika u anime održavat će se drugim i trećim četvrtkom u mjesecu u 18 sati pa je prvi susret zakazan već danas. Prigodnim kreativnim radionicama i diskusijama pozvani su pridružiti se svi zainteresirani za ovaj karakterističan stil crtanja. Od 14. listopada na svoje će doći i ljubitelji društvenih igara. Svake subote od 20 sati do ponoći održavat će se Večer društvenih igara. Igrači mogu doći sami ili u društvu te mogu donijeti svoju igru ili besplatno posuditi igru iz našeg asortimana u kojem su i moderne društvene igre i stari dobro poznati klasici – najavljuju iz Info zone. 

Od 28. listopada počinju se održavati i Šahovska popodneva. Druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije održavat će se subotom od 18 do 20 sati. Uz aktivne igrače ŠK Student zainteresirani će moći usavršavati i dokazivati svoje šahovske vještine.

Na klubzona.net dostupno je više informacija i o drugim događanjima u klubu za mlade Zona.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)