Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:53 am

CARLO ANCELOTTI: Nadam se da ću još dugo ostati u Realu

Piše A.T.

Real Madrid je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka s 2:0 svladao Chelsea na Stamford Bridgeu i s ukupnih 4:0 prošao dalje u polufinale. Sretan je nakon utakmice bio trener ‘kraljevskog kluba’ Carlo Ancelotti.

– Veoma sam zadovoljan, bila je to teška utakmica, kao i uostalom svaka utakmica četvrtfinala Lige prvaka. Obrambeno smo odigrali dobru utakmicu, bili smo čvrsti, a imali smo i sjajnog Thibauta Courtoisa koji nas je opet spasio. U drugom poluvremenu smo bili bolji,  popravili smo se u kontranapadima koji su riješili utakmicu. Vrlo smo sretni što smo se kvalificirali u polufinale Lige prvaka – izjavio je trener Reala, koji je još jednom potvrdio kako uživa u Madridu.

 – Jako sam sretan u Realu i nadam se da ću tu ostati još dugo – zaključio je trener Reala Carlo Ancelotti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)