Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:02 pm

Dvojica odbojkaša OK Ribola Kaštela pozvana u reprezentaciju

Piše N.M.

Igrači Odbojkaškog kluba Ribola Kaštela 18-godišnji Ivo Mustapić i 19-godišnji Ante Kulušić dobili su poziv u reprezentaciju! Izbornik seniorske reprezentacije Cedric Enard uvrstio ih je na širi popis za pripreme za CEV Zlatnu europsku ligu 2023. 

Inače, u nacionalnoj izabranoj vrsti već je šest bivših igrača OK Ribola Kaštela (Petar Višić, Stipe Perić, Filip Šestan, Petar i Ivan Đirlić, te Hrvoje Pervan), tako da će ih uz Kulušića i Mustapića u reprezentaciji biti trećina od pozvanih 24. Osim toga jake kaštelanske snage popunjavaju i juniorsku i kadetsku reprezentaciju, trenutno je ukupno čak 17 reprezentativaca u ove tri selekcije koji su stasali u OK Ribola Kaštela. 

Trener OK Ribola Kaštela Ivan Rančić kaže: ‘Drago mi je što već deset godina zaredom stalno imamo reprezentativce u svim kategorijama, što kadetske, što juniorske, što sada i seniorske. Drago mi je da su Ivo Mustapić i Ante Kulušić dobili šansu. Mislim da je tu bilo prostora za još neke igrače, kao što je Jureta, međutim, naravno da za njih ima vremena i da će sigurno oni pokazati svoju kvalitetu u budućnosti i da ih neće zaobići izbornik. Također nam je drago što je mnogo naših igrača u seniorskoj reprezentaciji, koji su prošli kroz naš klub ili bili dio njega, tako da smo ponosni na taj uspjeh i to je dokaz da kao klub radimo u kontinuitetu. Zapet ćemo još jače, imamo planove, pokušavamo pojačati rad škole odbojke, koji nam je dosta vezan uz infrastrukturu, tako da se nadam da ćemo i u tom segmentu imati bolje uvjete rada i da ćemo se još moći širiti’. 

Primač/pucač Ante Kulušić poručuje: ‘Poziv u reprezentaciju predstavlja mi veliko priznanje za moj rad protekle sezone. Prošle godine sam bio pozvan sa seniorima na pripreme oko 20-tak dana, veliko iskustvo, igraš, treniraš s ljudima koji igraju u jakim ligama po svijetu. Naravno, to su sve zasluge kluba, nadam se da će bit još toga, te da ću se predstavit što bolje mogu i u iduću sezonu krenuti što bolje s još više samopouzdanja’. 

Tehničar Ivo Mustapić dodaje: ‘Jako sam zahvalan na pozivu u reprezentaciju. Nadam se da ću uspjet pokazat svoje uspjehe u odbojci. Radujem se novom iskustvu sa seniorskom reprezentacijom, dosad sam bio samo u mlađim reprezentacijama i nadam se da će sve ići dobro’. 

Seniorska reprezentacija okupit će se u Mariboru 14. svibnja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)