Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

Grad Sinj podnosi kaznenu prijavu zbog ilegalno deponirane šute na Kukuzovcu

Piše P. I.

Iz Grada Sinja poručuju kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog nelegalno deponirane veće količine otpadnog materijala na Gospodarskoj zoni Kukuzovac.

‘Naime, Trgovačko društvo Gospodarska Zona Kukuzovac obavijestilo je Grad Sinj o nelegalnom deponiranju većih količina otpadnog materijala na Zoni i zatražilo da Grad kao vlasnik čestica zemlje deponirani otpad ukloni’, poručuju iz Grada.

Izlaskom na teren utvrđeno je da se otpad nalazi na više čestica u vlasništvu Grada, ali i drugih pravnih osoba, količina otpada procjenjuje se na cca 900 m3. Riječ je o pretežno građevinskom otpadu (šut; gips-kartonske ploče, crijep, blok opeka, armirano betonski elementi, materijal iz iskopa, namještaj, ugostiteljska oprema, PVC cijevi, daske itd.)

‘Iznimno nam je važno naglasiti kako, u slučaju da se počinitelj ne pronađe, trošak sanacije ilegalne deponije nastale neodgovornim ponašanjem pojedinaca, pada na teret svih poreznih obveznika i građana Grada Sinja. Iz tog razloga pozivamo građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovom nezakonitom deponiranju otpada na području gospodarske zone Kukuzovac, a i na drugim lokacijama odnosno česticama u vlasništvu Grada, da kontaktiraju gradske komunalne redare putem e-maila info@sinj.hr ili na brojeve telefona: 021/708-617, 021/708-611’, navode iz Grada.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)