Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:50 pm

Nova radna mjesta u gospodarskoj zoni Kukuzovac

Piše N.M.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj  i direktor Artis d.o.o. iz Sinja, zaključili su dana 12. listopada ugovor o kupoprodaji  neizgrađenog građevinskog zemljišta u gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao čest.zem. 177/198 K.O. Turjaci, površine 3.915 m2 (kazeta broj 6, broj parcele 23).

Na građevinskoj parceli, za koju je potpisan ugovor o kupoprodaji zemljišta, investitor namjerava izgraditi građevinu proizvodne namjene – stolarska radionica za proizvodnju namještaja i kuhinja s kancelarijama i popratnim prostorom.

Za namjeravani zahvat u prostoru, investitor je ishodio građevinsku dozvolu od nadležnog tijela županijske uprave.

Tvrtka Artis d.o.o. za sada ima 4 zaposlena, odmah po ishođenju uporabne dozvole zaposlit će na neodređeno vrijeme još jednog radnika, a po potrebi i više prema rast poslovanja.

Po završetku investicije, sjedište tvrtke će se prebaciti na gospodarsku zonu Kukuzovac. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)