Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:22 pm

Zbog tehničkih razloga koncert Rišpeta seli iz Cibone u Lisinski

Piše N.M.

Rišpet ili Dalmatinski slavuji – kako ih se od milja naziva, umjesto u Ciboni svoju publiku će zabavljati u Lisinskom. 

‘Koncert smo prebacili na novi datum – 12. prosinca u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski i svima koji dođu jamčimo dobar provod. Izvest ćemo neke ‘stvari’ koje publika u Zagrebu još nije imala prilike čuti, a bit će i gostiju’ poručili su iz Rišpeta putem Happy FM-a i dodali kako kupljene karte neće propasti.

‘Na neke stvari nažalost ne možemo utjecati. Svima koji su kupili karte prije svega želimo zahvaliti te se ispričati zbog eventualnih neugodnosti i reći da ne brinu, jer će karte za najavljivani spektakl u Ciboni 21.10. moći zamijeniti ili mogu dobiti povrat novca putem Entria’, dodaju. 

Njih vole sve generacije, a njihovi hitovi ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Lipo mi je tu’, ‘Mislin samo na te’, ‘Kad je pošla ća’, ‘Lumin’, ‘Fališ mi’ i dueti s Jelenom Rozgom ‘Prsti zapleteni’, s Doris Dragović ‘Jedina jubav moga života’ i ‘Pružimo nam šansu’ sa Zoricom Kondžom publici uvijek jamče dobru zabavu i nezaboravan provod. 

Karte za novu lokaciju, s novim datumom ali i više informacija pronađite na https://www.entrio.hr/ 

Kupljene karte vrijede za novi datum, 12. prosinca.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)