Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:24 pm

IGOR TUDOR: Ovo je važna utakmica, Lyon nismo pobijedili u gostima 16 godina

Piše A.T.

Marseille u nedjelju u 20.45 gostuje kod Lyona u derbiju 32. kola francuske Ligue 1. Susret je najavio trener gostiju Igor Tudor.

– Ovo je vrlo važna utakmica, ne samo zbog termina sezone, već i zbog povijesti ovih klubova. Motivacija je tu, ne moram ništa dodavati. Lyon nismo pobijedili u gostima 16 godina. Oni imaju momčad prepunu individualne kvalitete, ali su očekivali bolje rezultate ove sezone. Imaju brojne prednosti, ali i nedostatke. Sviđa mi se atmosfera u momčadi pred derbi – izjavio je Igor Tudor, koji je također uzvratio komplimente treneru Lyona Laurentu Blancu, koji smatra kako Tudor radi odličan posao.

– Zahvaljujem mu na tim riječima, poznavali smo se još tijekom Svjetskog prvenstva 1998. godine. On je vrhunski igrač i trener, čovjek od vrijednosti – uzvratio je komplimente Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)