Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:34 pm

Jakirović: Bili smo u šoku nakon što smo dali fantastičnu loptu za Tucija, moram pohvaliti dečke za karakter

Piše B. D.

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon pobjede protiv Lokomotive golovima u nadoknadi je rekao:

– Nije bilo nimalo lagano. Nakon šokantnog ulaza u utakmicu, gdje smo dali fantastičnu loptu za Tucija, bili smo u šoku. Nešto smo potom i stvorili, Čavlina je skinuo dvije lopte. Ono što je Lokomotiva preživila do 70. minute mi je bilo nevjerojatno, lopta nije htjela u gol. Na kraju moram pohvaliti dečke za karakter i samopouzdanje, na kraju smo u dvije minute uspjeli okrenuti utakmicu.

Lokomotiva je imala veliku priliku za 2:0.

– Bila je šansa Žielinskog koji je sve dobro odradio, ali falilo mu je preciznosti. Nastavili smo dalje tražiti pogodak, bar da pokušamo ne izgubiti. Drago mi je da je Baturina zabio, to je dragulj hrvatskog nogometa, a i za Kaneka, on nam može puno pomoći u ovoj sezoni.

Na kraju je kazao:

– U Dinamu imate mir do iduće utakmice. Ja dan danas ne mogu vjerovati da smo izgubili u Velikoj Gorici nakon svega što se događalo na terenu. Pritisak je igrati u Dinamu, ali imamo lidere u momčadi koji pomažu, sutra je ponedjeljak, neće nikome dlaka s glave pasti, momci su mladi, neka uživaju, nema ništa ljepše u njihovoj dobi nego igrati nogomet.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)