Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
5:16 pm

SRPSKI MEDIJI: Sergej Trifunović završio u zatvoru

Piše N.M.

Srpski glumac Sergej Trifunović završio je u zatvoru u utorak, javlja srpski Telegraf.

Kako dodaju, glumac se nije opirao uhićenju, ali je vrijeđao policajce. Portal navodi da je Trifunović danas platio kaznu, nakon čega je pušten na slobodu.

Podsjetimo, Trifunović je prije nekoliko mjeseci dobio zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu. Sergej se nakon privođenja u Splitu oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

‘Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split’, napisao je Sergej na Instagramu.

‘Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo’, dodao je Sergej, kojem je hrvatska policija ispunila želju i zabranila mu ulazak u državu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)