Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:00 am

B2Run: Na jedan dan brojni splitski uredi će biti prazni

Piše P. I.

Stara uzrečica kaže: ‘Prvi se pamte’ pa je tako i Split ostao zapamćen kao grad gdje se jedinstven poslovno-sportski događaj B2Run iz godine u godinu održava prvo u gradu podno Marjana, a zatim u ostala tri grada – Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Sedma je sezona pred vratima, a 700 poslovnjaka iz Splita i okolice, koliko ih se očekuje na ovogodišnjem B2Run-u, postat će dio međunarodne priče koja iz jedanaest država svijeta svake godine okuplja preko 250.000 ljudi iz poslovne zajednice.

Prilika za druženje i jačanje timskog duha

Istraživanje je pokazalo da je 40% kompanija u Hrvatskoj nakon pandemije prigrlilo praksu hibridnog načina rada, koje sa sobom osim pozitivnih donosi i negativne posljedice. Ono što nedostaje u takvom modelu rada je suradnja i interakcija unutar tima što posljedično sa sobom nosi probleme izoliranosti, usamljenosti i nepovezanosti tima.

Tvrtke koje od 2015., kada je B2Run prvi put organiziran, bez iznimke svake godine prijavljuju svoje ekipe najbolje mogu posvjedočiti o benefitima koje B2Run donosi jednom poslovnom timu.

Da je riječ o jedinstvenom događaju i vrsti teambuildinga kojeg je šteta ne proživjeti s kolegama, svjedoči i Željko Marčec, kapetan tima Centar za vozila Hrvatska. 

‘Sudjelovanje u B2Run-u doprinijelo je većoj povezanosti i osjećaju zajedništva u timu što je pozitivno utjecalo na motivaciju i produktivnost na poslu. Kao kapetan, htio sam potaknuti kolegice i kolege da se aktivno uključe u nešto što je zdravo, izazovno i zabavno. Također, htjeli smo pokazati da smo kao tvrtka sposobni postići velike stvari kada radimo zajedno kao tim. U prvoj godini sudjelovanja bilo nas je 6 u timu, a u zadnjoj 117’, rekao je on.

Hoće li Centar za vozila Hrvatska, HEP ili Špica sustavi i ove godine podignuti plakete na pobjedničkom postolju ili će im neka druga ekipa od preko 60 prijavljenih pomrsiti planove saznat ćemo 18. svibnja kada će splitski uredi ostati prazni.

Tko sve može sudjelovati?

Do 28. travnja kompanije na području Splitsko-dalmatinske županije, kao i cijele Hrvatske, imaju priliku okupiti svoje timove i prijaviti se na B2Run2023. To će biti jedinstvena prilika za neformalno druženje, ali i druženje s kolegama iz drugih kompanija. Prijaviti se mogu velika, srednja, mala poduzeća i obrti, a trkačko iskustvo nije uvjet s obzirom na to da se stazom od 5 km može i prošetati. Oni koji nisu vični trkači, svoje druge kvalitete zbog kojih su važan dio tima, mogu pokazati na after run partyju gdje se uz pivo i dobru glazbu nastavljaju prepričavati anegdote sa staze.

Sve detalje o najvećem teambuildingu u Hrvatskoj i prijavama pročitajte na www.b2run.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)